Skor för generationer, i många generationer.

Inlägget är ett annonssamarbete med Docksta Sko

Jag har minnen kopplade till Docksta Sko redan från min barndom. Med morfars bruna slippers som så självklart var placerade på hans fötter när han tog emot oss, sittandes i sin karmstol i köket. Jag tänker att många kanske har såna minnen kopplade till just den här skofabriken, som grundades redan 1923.

Det finns ju så många olika varianter av dessa slippers och alla är fina på sitt sätt, men en absolut favorit är Gunilla i tyget Fläder!

För mig ligger såna här samarbeten extra varmt om hjärtat, då fabriken sedan start varit trogen mitt älskade Höga Kusten. Docksta Sko är ett företag som lägger stor vikt i att tänka hållbart, alltid med miljön i åtanke. Det innebär att de väljer närliggande leverantörer och beställer större partier för att minska på antalet resor och på så sätt minskar på utsläppen. Hur bra?

Även synen på sin roll som arbetsgivare tycker jag andas hållbarhet, in och läs här så får ni se!

När man känner sådär innerligt att en produkt är ärlig och tidlös, ja då vet man att de är skapta för generationer, och kommer att stå sig i generationer.

Och för er som nu inte vann dessa eftertraktade slippers, använd er av koden ElfvinggårdenDocksta hos Docksta Sko så får ni 100kr rabatt per köp, och fri frakt till och med den 11/2!

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.