På snabbvisit i Göteborg

För en vecka sedan satte jag mig på nattåget mot Göteborg för att delta i Martin Wendelbos #socialmediacrashcourse. Det blev en lång tripp på nästan 190 mil tur och retur, men oj så fint att få byta miljö och träffa alla sköna inspirerande människor! Jag checkade in på vackra Pigalle innan jag drog vidare på workshopen och jösses vilken bra känsla jag fick med mig hem. Kunskap om algoritmer, do’s and don’ts och hur mycket tid man borde hänga på till exempel Instagram har bara stressat mig innan. Men med mig fick jag nya sätt att tänka kring strukturen runt ens sociala medier. Att sätta av en stund morgon och kväll till att vara där inne och sedan ägna dagarna till content. Så fint! Och Martin (@martinwendelbo) är både rolig, kunnig och inspirerande, tips tips!

Lite shopping hann jag också med såklart… Eller, mest span på ögongodis egentligen. Ett ställe som är riktigt flitigt uppvisat i sociala medier är ju Artilleriet. Jag hann bara med en av deras två affärer, men jo, det är lika magiskt fint i verkligheten som det varit i mångas flöden på Instagram!

Den stora vasen där med ojämn kant… hur fin?? Jag vågade inte ens kolla hur mycket den kostade för jag var så rädd att tippa den… haha! Känner man mig och min familj så vet man att det lätt händer saker… Jag brukar skämta om att jag är avlad på klantiga gener, men lite så är det. Det finns alltid fumliga historier att berätta!

Innan workshoppen hann jag med en fika tillsammans med Miranda (@mirandarebecca), Johanna (@snickargladjen) och Marlene (@fruvintage) i vackra Trädgårdsföreningen. Så himla fint att få träffa personer som ligger bakom härliga konton som man får njuta av varje dag och bara babbla lite! Det är lite som att barriärerna redan är borta och man kan hoppa direkt in på förlossningshistorier, relationer och allt annat högt och lågt i livet.

Vi hade så jäkla båttom efter fikat för att hinna till workshopen så vi hann inte fota allt vackert. Men lite ”i farten foton” kan ju också vara kul!

Mirandas läderjacka hörni, med texten ”Support your local girl gang”. Coolaste jackan jag sett!

Haha, så typiskt… Alla vi som jobbar med sociala medier har ju en förkärlek till att alltid stanna upp så fort man ser något vackert. Man bara mååste fota! Men syrener ändå. Man kan längta ett helt år till den korta stund de blommar, och då måste man faktiskt stanna upp. På riktigt!

Det fina är att de ännu inte blommat i Höga Kusten där jag bor, så vi har fortfarande den tiden framför oss.

Jo, några saker fick följa med mig hem ändå. Trendensers inredningsbok som jag har suktat efter från första stund är min! Nu kan jag äntligen få lite teori bakom min inredning och inte bara gå på känn. Det blir liksom inte alltid så hållbart då, när man bara går på det man känner i stunden utan förståelsen för vad som blir funktionellt i längden. Så pepp på att läsa den! Jag köpte den på Artilleriet, tillsammans med ljuslyktan. Den gav ett så fantastiskt fint sken och får mig typ att se fram emot murriga höstdagar… knas att vara där i tanken redan ju?

Av fina Fruvintage köpte jag kaffe. Genom att köpa hennes kaffe sponsrar man även Läkarmissionen, toppenbra ju! Och gott är det med, sitter med en kopp as we speak. Mums! Här hittar ni till kaffet!

Kylskåpsmagneten och örhänget med kvinnosymbolen kommer från Heyday. En butik fylld med girlpower.

Även en plansch från Grandpa fick följa med hem, den ska få vara en del av den nya tavelväggen i vardagsrummet. Kan vi hålla tummarna för att den blir av snart? Det är rummet som jag helt tappade greppet om när jag tappade orken tidigare i år, men nu börjar lusten till fix komma åter. Ett friskhetstecken för mig! Kram fina ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.