Fina fynd i ny skrud

 

Kommer ni ihåg de här små fåtöljerna i rotting som jag fyndade för någon månad sedan? Formen på dem är ju underbar, men tyget var inget att hurra för. Så jag beställde hem tyg från Fine Little Day, ni vet det där med granarna? Helt magiskt fint!

Det är inte direkt den billigaste sorten, men då de flesta tyger precis som det här är 150 cm brett, kan man ju få ut så mycket av bara en meter! Den ena dynan fick bli ljus med mörka granar på båda sidor och då räckte det ändå till en sida till den andra dynan. Den blev istället mörk med ljusa granar. Perfekt med ett tyg som man kan variera så.

Baksidan på den mörka dynan fick ett tygstycke från en duk jag aldrig använder här hemma. Jag är ingen bra sömmerska vill jag lova… men vad fasen. När man tar det med en nypa salt blir det ju iallafall gjort!

Jag sydde som en ficka att trä över de befintliga dynorna. Några band att knyta fast dem med struntade jag i, det får jag komplettera med sen om de glider ner. Ovansidan syddes ihop för hand.

De blev så rofyllda på nåt sätt med de dova färgerna, kanske främst för att tankarna för en till skogen. Eller vad säger ni?

Ha en fortsatt fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.