DIY med loppade fästen och mormors klädstång!

Gud, jag har tänk tanken så himla länge, att jag ska ta den där klädstången vi fick ta från Jons mormors garage och sätta den i köksfönstret. Fästen kan man nog hitta i byggvaruhus, men jag köpte mina på loppis för många år sedan. Jag har liksom haft en bild i huvudet om att det ska kännas mer ombonat och lite sådär härligt bonnigt och precis så blev det!

Just nu hänger en älskad korg jag fått från mamma, höstens torkade Renfana och mitt fina durkslag som jag fyndade på loppis för några månader sedan där.

Det är ju så få delar ändå, för att få till en väldigt härlig upphängning. Och underbart när man kan få till det av delar som man samlat på sig genom åren! Vi jobbar ofta så, som om vi vore ekorrar som samlar ekollon inför vintern. Man får passa på att samla på sig de där ”bra att ha” grejerna medan tillfälle ges när andra rensar eller på loppisar. Tillslut brukar de komma till användning.

Jag är så sjukt glad att jag lyckades få upp den utan större besvär. Inte en enda svordom krävdes! Haha!

Så, känner ni er lika förtjusta i det här lilla fixet som jag? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.