En magisk liten försmak av jul.

Igår, lördag, åkte jag upp till Umeå för att delta i en efterlängtad workshop med Frukostfrämjandet. En tripp på sisådär 10 mil, men en himla fin sån! Med skogen, solen och mannen som sällskap i bilen. Bara den biten var värt allt. Några av våra bästa stunder har varit under trippar genom landet. Att få sitta bredvid varandra och ha möjlighet att prata ostört. De djupaste samtalen hinner vi med just då.

Här är fina gänget som bjöd in till en fantastiskt mysig frukost. Nina, Fanny, Soraya, Matilda och Ida. Vilken magisk adventsstämning de hade skapat. Så himla kul med roliga events i Norrland, för det händer ju inte allt för ofta. Iallafall inte inom rimliga avstånd.

Allt var så fint! Sådär jordnära, lugnt och varmt. Precis vad man behöver en lördag i november.

En så lustig sak slog mig när vi satt där runt bordet, mumsade på tomtegröt och babblade. Tänk att man kan känna sig så trygg och avslappnad i ett sällskap där man träffar så många för första eller kanske andra gången. Ofta blir det så här under dessa kreativa träffar med drivna kvinnor. Och helt ärligt förvånar det mig att jag känner så, för jag blir ofta rätt vilsen i nya sällskap. Men så fint då, att hitta likasinnade som hjälper en att kika ut ur sitt skal!

Har ni sett så fina pepparkakor?! Hade jag varit en sån som trott mig kunna baka hade jag absolut investerat i nån bra dekorkavel.

Och kransarna på väggen! Känner att jag måste skapa fler. Pynt som är gjort av naturmaterial kan man ju gå all in på utan att man tjatar ut julen i förväg.

 

 

Det här var verkligen inte min gren. Vi var ett gäng som stod och sa lite mindre fina ord här… haha! Men de var uppskattade av barnen iallafall och det är sjutton viktigast när det kommer till pepparkakor ju!

Vi fick också lära oss att skapa egna julstjärnor! Så himla fina och jag som är en sucker för färg blev på riktigt sugen på att skala av och gå mot det mer jordnära hållet här hemma. Fast jag inser ju att jag bara kommer föra in en liten del av det. Jag kommer nog alltid dras åt alla möjliga håll för inspiration.

Den kreativa verkstaden i full gång.

Jag pysslade ihop två stycken stjärnor, ska visa sen på IG hur de blev. Så kul och enkelt pyssel som Byncollective bjöd på!

Mmm, dagen var nästan overkligt fin. Sådär så man måste nypa sig lite. För det är en sak att hålla på att kreera i sitt eget hem, och en helt annan sak att få dela sin passion med andra. Och sen att få göra det i Lidström & Nybergs inspirerande lokaler… vilken dröm!

Fin söndag till er! Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.